2:a träningen

Skulle igentligen ha tränat igår men som 2 ibland 3 barns mamma så kommer man i sista hand. Dottern vart kallad till Innebandy match med Damlaget så jag flyttade fram träningen tills idag 06:30. Idag hade jag Alexander som PT och han körde med mej från början till slut. Det gick lite lättare idag med maskinerna men träningen var grymt jobbig. Nu ska jag bara ut och springa/gå i helgen för att träna på måndag 06:30. Vi ska då enbart köra ett konditionspass så att jag förbränner så mycket som möjligt.

Kanske tar ett pass i helgen..

Första träningen

Idag var jag på Sjöstadens Hälsoforum där Christian tog emot mej. Gick igenom mina planer inför träningen och han lade upp ett träningsschema. Jag vill gå ner till 60 kg och slima till min kropp. Började med att cykla i 10 min sen gick vi på maskinerna. Christian höll ett vakande öga på mej hela tiden. Jag sa innan att antingen så går jag All In eller så tränar jag inte. Han tog mej på ordena. När orken sviktade efter 12 gånger skrek han Kom igen nu 3 till och sen höll han emot vikterna. Tur att man har en vinnarskalle och jag tänker inte ge mej så han var mycket nöjd förutom mina ryggmuskler. Han satte mej i en maskin där jag skulle stärka mina ryggmuskler från svanken och uppåt. Vikter på och jag orkade inte, några vikter av och jag orkade inte, alla vikter av och jag orkade knappt. Han suckade bara och sa att det här var inte bra... Till sist körde jag trampmaskin i 15 min och jag var helt slut.

Invägning kommer att ske Fredag i nästa vecka..

Vägde mej imorse och vågen sa 71,2 kg
11,2 kg ska jag gå ner.

Min resa till 60 kg

Imorgon 06:30 ska jag befinna mej på Sjöstadens gym för att träffa min PT.. Imorgon är det invägning, återkommer om vikt och mått. Helgen som varit har det svullats i massa onyttigheter. Imorgon börjar det nya livet med träning och sund mat. Målet är 60 kg tills februari 2011. Ska höra imorgon med ang. kosten..

RSS 2.0