Struntar i allt

Denna vecka har jag inte tränat.. Inte ätit något bara grinat.. Ställde mej på vågen imorse och den sa 71.9 kg.. Men jag hoppar över den här veckan o tar nya tag när livet ordnat upp sig.. Älskade Sandra är på väg hem i en kista. Har inte fått exakt dag då hon och Per landar på Arlanda.. Men jag hoppas att orken kommer tillbaka så jag kan ta tag i mitt liv igen..

Ikväll tar jag ett glas rött mumsar i popcorn och bara tänker på livet.. Tänker på allt fint jag o Sandra har haft det


Skål min älskade Sandra.. Du kommer alltid att vara i mitt hjärta.. Älskar dig..








Tom

Är så ledsen... Tårarna slutar inte att rinna ner för mina kinder. Min bästa kompis har gått bort. Hon var min livs glädje mitt allt. Såg upp till henne. 2008-08-08 skulle dom lämna sverige för en jorden runt segling men lite problem så kom dom iväg 1 månad senare. Hon gjorde det som jag alltid har velat göra Se världen. Dom har varit ute och seglat runt på dom mest fantastiska ställen. Jag har pratat med henne och sagt att ja jag kommer till dig.. Skjutit på resan o varit snål för biljetterna varit dyra.. Sen imorse kom beskedet.. Sandra är DÖD. Hon avled igår morse nere i söderhavet på sjukhuset. Kan inte fatta det ännu. Varför ska hon dö?? Varför Sandra inte du...
Det är tomt mycket tomt.


Sjuk :(




Började veckan med träning på tisdag. Sen kom förkylningen och jätteont i halsen. Känns som taggtråd som sitter i halsen. Har varit mycket aktiv när jag var yngre. Spelade fotboll, handboll, innebandy, ishockey, red och slalom. Har lärt mej att man absolut inte ska träna när man är sjuk. Vet inte hur det är idag??

Men resultatet känns ju bra iallafall.



Vikt: 73 kg

Midja: 101 cm
Midja: 82 cm

Lår H: 61 cm
Lår V: 61 cm

Arm H: 33.5 cm
Arm V: 33.5 cm


Idag snöar det :)




Dålig människa

Har inte tränat på 2 dagar.. Dåligt.. Men här kommer vikten för idag:

Vikt: 74 kg


Midja: 103 cm (Upps 2 cm större)
Midja: 83 cm

Lår H: 62 cm
Lår V: 62 cm

Arm H: 33 cm
Arm V: 33 cm




Träff med mannen

Ikväll ska jag in till min man som jobbar på båt. Han jobbar borta 1 vecka och är hemma 1 vecka. Han ska bjuda på bio men kollade bio filmer som går nu och hittade inget intressant. Kanske blir en middag ute på stan iallafall.. Men det är träning 06:30 imorgon bitti..

 

 


Omotiverad

Idag var det tungt.. Gick upp 05:30 och det var kallt och mörkt ville bara krypa ner i sängen igen men min son sa att om han skulle få den snyggaste morsan i världen så skulle jag gå och träna. Vem kan moststå det när en 17 åring säger så.. Han är ju så gullig så på med träningskläderna... Körde cykel 10 min, körde igenom kroppen med maskinerna och 15 min på trampmaskinen. Aslutade med 2x40 situps.
Det roligaste var när jag körde trampmaskinen och det var en dam runt 65 år bredvid mej.. Hon trampade fortare än mej och då kom tävlingsdjävulen fram inom mej.. Jag trampade fortare, hon gjorde likadant. Jag ökade motståndet, hon gjorde lika.. Slutade med att båda var helt slut men jag förbrände 220 kcl.. Tack snälla tant för hjälpen :)



Peppad

Sitter i soffan och funderade om jag skulle träna eller inte.. Då min kompis skriver en blogg om vikt och vardagen så har hon nu peppat mej.. Gymmet imorgon 06:45..

Gå gärna in och läs en underbar blogg :)

http://guldgris.wordpress.com/

Träning

07:00 var jag på gymmet. Körde konditionspass med cykling, armhävningar, situps och på trampmaskinen. Känns lite lättare nu. Men ska man vara fin får man lida pin :)





Måndag

06:45 var jag på gymmet idag. Körde motionscykel 10 min, gick igenom kroppen och avslutade med 15 min på trampmaskinen. Var där totalt i 80 min. Helgen har bara sprungit iväg igen. Lördagen tillbringade jag med mina bästa kompisar i kantarellskogen. Vi var ute i 4 timmar. Hittade massor av kantareller. På kvällen åkte vi in till staden och åt på Wedholmsfisk men hela släkten. Jag åt färska ostron till förrätt och till huvudrätt skaldjursplatå. Den innehöll ostron, musslor, räkor, havskräfta och en halv hummer. Mycket gott. Sedan bar det av till China teatern för att kolla på Magnus Uggla revyn. Mycket bra. Söndagen tog vi bara lugnt..


Testprofil

Idag gjorde jag min testprofil.. Såg väl inte så roligt ut men här kommer resultatet:


Vikt: 74,3 kg
Fett: 39 %

Midja: 101 cm (Han mätte där jag hade som mest bilringar)
Midja: 85 cm (Där jag var som smalast)

Lår H: 63 cm
Lår V: 63 cm

Arm H: 33 cm
Arm V: 33 cm

Konditionstest:
Syreupptagning: 25,6 (Inte bra)
Millilitervärde: 1,9 (Helt ok)

Styrketest:

Ben framsida: 3 ( 1-5 och 1 är dåligt och 5 är bra)
Ben baksida: 3
Bröst: 2
Axlar: 2
Mage: 3

Rörelsetest:

Underkropp baksida: 5
Underkropp framsida: 3
Överkropp: 1 (Uruselt)

Efter testet körde jag 10 min på trampmaskinen. Nästa test ska vi göra om 3 månader..



Puuuhhh

Då var dagens övningar avklarade. Kände mej någolunda pigg under hela passen och kände att det var roligt. Jag gjorde av med massa kcl. Ställde mej på deras våg och det var inte en rolig syn eller upplevelse. 74 kg :((.. Var kommer dom kilona ifrån?? Iof hade jag skor och träningskläder på mej.. Men jag hade inte nåt attans blybälte på mej :).. Men vart kom dom kilona ifrån?? Suck..

Laddar

Laddar inför imorgon. Musklerna värker men Alex sa att det är bara att köra på. Ska vara på gymmet 06:15 och köra 90 min med både vikter och fettförbrännarprogramet. Så nu är det slutmyst med familjen och gå och lägga sig..


Träningsvärk

Idag har jag grym träningsvärk. Igår pirrade det i min kropp, kände mej helt utblåst men som man säger " Ska man bli fin får man lida pin" Så på det igen.. Träna, Träna, Träna.


Måndag

Helgen flöt på i rask takt. Lördagen tillbringade jag på 2 innebandymatcher. Söndagen var det massa trix hemma men klämde in en 1 timmas promenad. Idag var jag på gymmet 06:30 där Alex tog emot mej med ett brett leende. Idag skulle vi köra "bränna fettet av kroppen". Upp på cykeln i 5 min, sen körde vi intervall 15 sek full speed med mycket motstånd, 1 min vila o sen på det igen. Körde så 10 gånger. Ner o göra situps 4x10 gånger. På mortions cykeln igen med samma övning. Ner på golvet o köra 4x10 min.. Jag var helt slut och började nästan grina. Men imorgon
06:30 ska jag vara där igen. Kroppen känns som spagetti idag.


Fredagsvikten

Ställde mej på vågen imorse.. Blundade och tog ett djupt andetag.. Kikade lite försiktigt o den visade 70.6 kg.
En minskning med 0.6 kg. Jippi :) ( min våg hemma )

Pratade men min PT och han sa att jag inte skulle hänga upp mej på vågen utan att vi skulle mäta min minskning med måttband. Han berättade att en tennisboll med muskler är lika mycket som en basketboll med fett.

Oftast när man börjar att träna så kommer man gå upp i vikt eller att stå stilla innan man ser resultatet på vågen. Man ser resultat med måttbandet direkt. Så jag kommer ju att ha invägning, mätning med måttband o fettprocenten i kroppen på fredag nästa vecka. Återkommer med dom resultatena.

Trevlig helg på er alla.


RSS 2.0